dijous, 28 de maig del 2015
Bunyols de bacallà
Ingredients:
200 grams de bacallà
all i julivert ben trinxat
1/4 de litre d'aigua
125 grams de farina
100 grams de mantega
4 ous petits i un polsim de sal
El bacallà s'esmicola en sec.Després es deixa una estona amb aigua i s'escorre be.
Es prepara la pasta choux:
En una cassola es posa a calentar l'aigua i la mantega feta a trossos, la sal i es va remenant fins que la mantega es desfaci, abans que l'aigua bulli. Tan aviat arrenqui el bull es tira la farina tota de cop i es remena amb un batedor enèrgicament uns moments i es continua remenant amb una espàtula de fusta, fins que quedi una pasta unida i compacta que es desprengui. .
Es treu del foc i s'afegeixen 2 ous sencers, anant trencant la pasta amb l'espàtula i remenant fins que quedi una pasta unida. Després s'hi posen els altres 2 ous i es treballa de la mateixa manera.
Aquesta pasta ha de quedar corretjosa de tal manera que, en agafar-la amb l'espàtula i deixant-la caure, li coste de baixar.
" Aquesta pasta es la de fer lioneses"
A la pasta s'afegeix el bacallà ben escorregut i l'all i juluvert. Es fregeix agafant la pasta a culleradetes en abundant oli ben calent.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada