dimarts, 28 d’abril del 2015

TRUITA AMB SUC



Ingredients per a 4 persones:

- 1 kg. de patates.
- 4 ous.
- Oli d'oliva.
- 1 gra d'all.
- 1 tomata.
- 2 ramites de julivert.
- 1 cs. de farina.
- Vi ranci.
- Aigua.

Pas a pas:

1.- Fem una truita amb les patates i els ous pensant que ha de cabre en la cassola que hem d'usar.
2.- Un cop feta la truita, que ha de ser ben cuita, perqué després no es desfaci, la reservem.
3.- Posem una mica d'oli en una cassola de terra, i quan sigui calent hi tirem l'all, tallat a làmines no gaire fines.
4.- Quan l'all sigui cuit, posem la tomata rallada, el julivert ben trinxat i la farina, ho remenem bé i ho deixem coure.
5.- Després afegim un raget de vi ranci i aigua que ja sigui calenta.
6.- Llavors posem la truita amb patata, tallada a porcions petites de forma triangular i la deixem coure, fent xup-xup.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada