dimarts, 28 d’abril del 2015

CONILL A LA CASSOLA

Ingredients:

-1 conill.
-1 ceba.
-1cabeça d'alls.
-200gr. de tomata de triturada.
-2 fulles de llorer.
-1 got vi negre.
-1cc. de pebre roig.
-1cc. de pebre negre.
-Oli d'oliva.
-100gr.de prunes confitades.
-Sal.


Pas a pas:

1.- Talleu el conill a trossets menuts, poseu-lo en una cassola i aneu-lo fregint fins que estigue daurat.
2.- A part comenceu a tallar la ceba i els alls, poseu-ho dintre de la cassola.
3.- Junt amb el conill i afegiu-hi les fulles de llorer, el pebre roig i el negre.
4.- Amb una cullera de fusta ho aneu remenant.
5.- Quan els alls i la ceba estiguin daurats, poseu la tomata i el got de vi.
6.- Aneu-li donant unes quantes voltes per lligar el gust de tots els ingredients.
7.- A continuació afegiu l'aigua cobrint-ho tot, deixeu-ho coure uns 40min.
8.- Poseu la sal al vostre gust.
9.- Quan comenci a espessir el suc, poseu les prunes confitades tanqueu el foc i deixeu-ho reposar uns min abans de servir.
10.- Podeu acompanyar-ho amb daus d'alberginia fregida i cebetes confitades.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada