dijous, 23 d’abril del 2015

BACALLÀ A LA BISCAINA

 Ingredients:

bacallÀ

tomàquets

braò

pebrots xoriceros

oli

pomes

pebrots morron

100 gr. de pa torrat 1 cabeça d'all i 1/2  kg de ceba

Preparació:

1r. es remulla el bacalla durant 24 hores canviant l'aigua cada 6 hores aproximadament

2n es posa el bacalla en aigua neta per que es blanquegi lleugerament sense que bulli i es reserva.

Elaboració  salsa biscaina:

1r ofegar la ceba amb l 'oli i el brao de pernil durant 1 hora

2n s ´afegeix el tomaquet els pebrots xoriceros que hauran estat 24 hores en remull i el pa fregit amb els alls es cou tot junt i es passa pel tamis.

3r. en una casola de fang plana es fregeix l all picat es col.loca el bacalla amb la pell a dalt es cobreix amb la salsa i es deixa coure durant 15 minuts.

4t. es pot decorar amb pebrots morrons tallats a tires i saltejats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada