Ingredients:
bacallÀ
tomàquets
braò
pebrots xoriceros
oli
pomes
pebrots morron
100 gr. de pa torrat 1 cabeça d'all i 1/2 kg de ceba
Preparació:
1r. es remulla el bacalla durant 24 hores canviant l'aigua cada 6 hores aproximadament
2n es posa el bacalla en aigua neta per que es blanquegi lleugerament sense que bulli i es reserva.
Elaboració salsa biscaina:
1r ofegar la ceba amb l 'oli i el brao de pernil durant 1 hora
2n s ´afegeix el tomaquet els pebrots xoriceros que hauran estat 24 hores en remull i el pa fregit amb els alls es cou tot junt i es passa pel tamis.
3r. en una casola de fang plana es fregeix l all picat es col.loca el bacalla amb la pell a dalt es cobreix amb la salsa i es deixa coure durant 15 minuts.
4t. es pot decorar amb pebrots morrons tallats a tires i saltejats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada