dimecres, 29 d’abril del 2015

BUNYOLS DE PRESSEC



Ingredients:

- 500gr. de farina.
- 2 unitats de pressec.
- 150gr.de sucre.
- 100ml.de licor pressec.
- 1polsim de sal.
- 3 ous.
- 1 llimona (per fer serviu la pell).
- 1cc. de sucre vainillat.
- 50gr. de mantega.
- 150ml. de llet.
- 15gr.d'impulsor.
- oli per fregir bunyols.
- Licor de pressec.
- Sucre glaç.
- Pipetes de plastic.

Pas a pas:

1.- Ratllar amb l'ajut de microplaire la pell de llimona.
2.- Barrejar tots els ingredients en un bol d'acer inoxidable, afegint la llet de mica fins aconseguir una textura homogenia.
3.- Deixa reposar la massa minim 30 minuts.
4.- Amb l'ajuda de 2cc o d'un bolejador cal anar fregint el bunyols alhora.
5.- Retirar el bunyols damunt d'un paper secant per extreure l'exces d'oli.
6.- Punxar amb las broquetes la quantitat que vulgem empolvorar amb sucre glaç.
7.- Omplir la pipeta d'alcohol i punxar un bunyol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada