dimarts, 14 d’abril del 2015

Conill amb all

Ingredients:

- 1kg 1/2 o 2 kg de conill.
- 1 cabeça d'all.
-2 patates.
-julivert.
-oli d'oliva.
-Sal.

Pas a pas:

1.- Talleu el conill a trossos petits.
2.- Poseu una paella al foc amb oli enrossiu-hi els talls de carn fins que siguin mig cuits.
3.- Seguidament, piqueu els alls , els julivert i afegiu-los a la paella.
4.- Quan els alls siguin una mica daurats, regueu-ho tot amb una miqueta d'aigua i aneu remenant fins que el conill sigui cuit  i s'hagi impregnat de l'aroma dels alls i el julivert.
5.- Si voleu, podeu afegir-hi 1/2 copeta de vi ranci o vi blanc en comptes de l'aigua. 
6.- També podeu acompanyar el conill amb uns daus de patata fregits prèviament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada