Ingredients: ( per a 4 persones )
- 350 g. arros Carnaroli
- 400 g. de bolets
- 1/2 ceba i dent d´all (trinxats)
- 1/2 pebrot vermell
- branqueta de farigola
- Oli, sal, pebre i pebre roig fumat
Per al brou:
- 1 ceba, 1 pastanaga, 1 porro
- 3 dents d'all
- 1 os de pernil
- oli
Preparació:
- Posar al foc un olla amb oli i daurar bé totes les verdures tallades petites. Quan comencin agafar color, afegir l'os de pernil i continuar sofregint. Han de agafar color torradet però sense que es cremin. Cobrir tot amb aigua i deixar coure de 20a 30 minuts ( tambè hi pots posar brou de pollasatre )
- Posar una cassola al foc amb oli i sofrigir els bolets. Afeigir la ceba i l´all trinxats i continuar sofregint, incorporar la cullereta de pebre roig e, immediatament cobrir amb el brou colat.
- Un cop bulli, incorporar l'arros i la branca de farigola . Coure a foc viu els primers 10 minuts, desprès baixar i controlar la cocció tot remenant (melos) i afegint brou si cal. A més de mitja coccio rectificar de sal i pebre.
- un cop a punt l´arros, deixar reposar només un parell de minuts i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada