dijous, 23 d’abril del 2015

ARROS MELÒS AMB BOLETS

Ingredients: ( per a 4 persones )

-  350 g. arros Carnaroli
-  400 g. de bolets
-  1/2 ceba i dent d´all (trinxats)
-  1/2  pebrot vermell
-  branqueta de farigola
- Oli, sal, pebre i pebre roig fumat

Per al brou:

-  1 ceba, 1 pastanaga, 1 porro
- 3 dents d'all
- 1 os de pernil
-  oli

Preparació:

-  Posar al foc un olla amb oli i daurar bé totes les verdures tallades petites. Quan comencin agafar color, afegir l'os de pernil i continuar sofregint. Han de agafar color torradet però sense que es cremin. Cobrir tot amb aigua i deixar coure de 20a 30 minuts ( tambè hi pots posar brou de pollasatre )

-  Posar una cassola al foc amb oli i sofrigir els bolets. Afeigir la ceba i l´all trinxats i continuar sofregint, incorporar la cullereta de pebre roig e, immediatament cobrir amb el brou colat.

-  Un cop bulli, incorporar l'arros i la branca de farigola . Coure a foc viu els primers 10 minuts, desprès baixar i controlar la cocció tot remenant (melos) i afegint brou si cal. A més de mitja coccio rectificar de sal i pebre.

-  un cop a punt l´arros, deixar reposar només un parell de minuts i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada