dilluns, 27 d’abril del 2015

POLLASTRE A LA CASSOLA AMB ROVELLONS

Ingredientes per a 6 persones:

- 1 pollastre.
- oli d'oliva.
- 1 cabeça d'alls.
- 2cebes.
-2 tomaquets madurs.
- 1 fulla de llorer.
- 1 got de vi blanc.
- Pebre negre.
- Sal.
- Rovellons en conserva.


Pas a pas:

1.- Tallem el pollastre a trossos petits, partint els pits i les cuixes.
2.- En una cassola de terra posem bastant d'oli i fregim els talls de pollastre fins que siguin daurats.
3.- Quan el pollastre sigui a punt, afegim les cebetes senceres i si en tenim, els rovellons trossejats.
4.- Ho remenem una mica, deixem fregir un poc els rovellons i després hi afegim les tomates ratllades o trossejades.
5.- Posem la sal, el llorer i uns quants grans de pebre negre.
6.- Després tirem el vi, i ho deixem bullir, fins que el vi hagi reduit i el pollastre sigui cuit.
7.- Ja podeu menjar aquest plat tant bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada