dijous, 3 de setembre del 2015

CAP DE LLOM FARCIT DE BACON EN BROU AL MICROONES



Ingredients:
1 peça de cap de llom
alls, 1pot mantega, brou de carn ,
4 patates,2 cebes tendres, oli ,sal, pebre negre
1paquet de bacon ahumat o normal, fil per cuinar o lligar
la carn.

Preparació:
Obrim el cap de llom per la meitat, salpimentem i embadurnem en mantega, xafem els alls i els pelem fiquem dintre la carn juntament amb el bacon a talls fins , seguidament pelarem les patates i les cebes. Salpimentarem la ceba i patata i ho courem al micro perque es potxi, acte seguit sellarem la carn amb l'oli sobrant de la ceba i la patata,  fins dourar-la. En un principi farem un llit a un bol de vidre amb la patata i la ceba i ficarem la carn damunt lligada amb el fil i tira el mig litre del caldo del brou, coureu al microones fins que quedi daurat del tot i tou.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada