Porcions/número de persones: 4
Dificultat: fàcil.
Temps de cocció: 25 min.
INGREDIENTS PER A PREPARAR EL POLLASTRE ESTOFAT
250 grs de xampinyons
50 grs. de porc
1 ceba mitjana
2 pastanagues
1 llimona
2 ous
1 fulla de llorer
1 got de vi blanc sec
1 taça de nata liquida
1 cullerada rasa de farina
1 cullerada de mantega
5 cullerades d'oli
sal
PREPARACIÓ
Picar en cuadradets el porc, pelar i picar la ceba, pelar la pastanaga i tallar-la en rodanxes, rentar i filetejar els xampinyons i exprimir mitja llimona.
Calentar a una cassola apta per al microones l'oli durant 3 minuts, agregar el porc i la ceba i sofregir durant 3 minuts a potencia mitja.
Afegir el pollastre, empolsinar amb la farina, afegir la pastanaga i coure 10 minuts a màxima potència, a continuació afegir el vi, el llorer y una taça d'aigua templada. Salar, tapar i coure 10 min. a màxima potència.
Una vegada han passat els 10 minuts treure la caçola y posar els xampinyons en un recipient amb aigua i unes gotes de llimona; escorrels, depositarlos en una font amb mantega i saltejarlos 3 minuts a maxima potencia.
Agregar la resta del suc de la llimona als xampinyons, tapar i coure 2 minuts, afegir a la caçola, remoure i deixar reposar. Batre la nata l'iquida amb els rovell dels ous; incorporar poc a poc a la caçola que estant calenta cuallarà el rovell.
Servir el pollastre amb els xampinyons i l'arros blanc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada