Porcions/número de persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de cocció: 16 min.
Ingredients
1250 g de carxofes
300 g de cloïsses
1/2 l. de caldo de verdura
1/2 tassa d'aigua
25 g de mantega
10 g de farina
1 all
2 cullerades d'oli.
llima, julivert, pebre i sal.
Preparació
Es
netegen les carxofes, deixant només els cors. En un bol,
s'escalfa aigua, la sal i el suc de llima, posant-ho al microones durant
2 minuts a màxima potència.
Ruixar les carxofes amb llima, per a
que no s'ennegreixin, i cuinar-les tapades al microones 8 minuts a
màxima potència. Deixeu reposar uns minuts, colar i reservar.
Al
bol on s'han fet les carxofes, es posa oli, una cullerada de mantega,
l'all i el julivert ben picats i es cuina 1/2 minut al microones a
potència màxima.
A continuació s'afegeixen les cloïsses, i es
posen al microones fins que s'obrin. S'afegeixen les carxofes i se
sofregeix tot junt 2 minuts més.
Fem una salsa betxamel
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada