dimarts, 3 de març del 2015

Carxofes amb cloïses al microones


Porcions/número de persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de cocció: 16 min.

Ingredients

1250 g de carxofes
300 g de cloïsses
1/2 l. de caldo de verdura
1/2 tassa d'aigua
25 g de mantega
10 g de farina
1 all
2 cullerades d'oli.
llima, julivert, pebre i sal.

Preparació

Es netegen les carxofes, deixant només els cors. En un bol, s'escalfa aigua, la sal i el suc de llima, posant-ho al microones durant 2 minuts a màxima potència.
Ruixar les carxofes amb llima, per a que no s'ennegreixin, i cuinar-les tapades al microones 8 minuts a màxima potència. Deixeu reposar uns minuts, colar i reservar.
Al bol on s'han fet les carxofes, es posa oli, una cullerada de mantega, l'all i el julivert ben picats i es cuina 1/2 minut al microones a potència màxima.
A continuació s'afegeixen les cloïsses, i es posen al microones fins que s'obrin. S'afegeixen les carxofes i se sofregeix tot junt 2 minuts més.
Fem una salsa betxamel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada